Property management concierge amsterdam

Uw woning

Bent u op zoek naar iemand die uw huis of beleggingspand kan beheren en u desgewenst tevens voorziet van persoonlijke conciërge service? 

Bent u op zoek naar iemand die u gemoedsrust biedt en een oogje in het zeil houdt als u zelf niet thuis bent of uw huis heeft verhuurd aan iemand anders?  

Hallo, mijn naam is Bjorn Soeteman en ik ben 'Your Property Manager & Personal Concierge'. Uw parttime Personal Assistant in Amsterdam. 

Property management concierge amsterdam

Diensten

De afgelopen vijf jaar heb ik huizen precies zoals het uwe beheerd. Mijn diensten variëren van het simpelweg uw planten water geven en uw brievenbus legen tot het coördineren van onderhoud en schoonmaak in huis en tuin, onderhoud of reparaties aan uw auto laten uitvoeren, koeriersdiensten, het inkopen van boodschappen en zelfs het organiseren van uw verhuizing. Tevens ben ik beschikbaar voor het verwelkomen van uw gasten tijdens uw afwezigheid en ben ik het aanspreekpunt voor uw eventuele huurder. Alles waar u zelf geen tijd voor heeft kunt u aan mij overlaten.

Property management concierge amsterdam

Ervaring

Ik ben afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool en heb meer dan tien jaar ervaring in de Amsterdamse gastvrijheidswereld. Deze bagage neem ik mee in mijn passie en specialiteit: u van uw zorgen verlossen. Zoals het een goede conciërge betaamt, streef ik er naar aan al uw wensen te voldoen. Ik bied diensten die gericht zijn op alle aspecten van beheer van uw huis. Daarnaast bied ik persoonlijke diensten die uw leven ondersteunen en vergemakkelijken.